Szűrés

A(z) UPC Direct kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a UPC Direct Now! – a UPC Direct új innovatív szolgáltatása

2019. november 12. -

A UPC Direct új, innovatív TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz és még több élményt kínál. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat. A UPC Direct új szolgáltatása akár 50 csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként. Az applikációt a UPC Direct előfizetők díjmentesen tölthetik le. 

Tovább

A UPC Direct két héten át ünnepli a gyereknapot

2019. május 18. -

Nemcsak korábban kezdődik idén a gyereknap, de tovább is tart a UPC Direct kódolatlan időszakának köszönhetően, amely keretében a legkisebb tévénézők korlátlanul nézhetik a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatornákat. Május 20. és június 2. között, két teljes héten keresztül élvezhetik a mesék, rajzfilmek, vicces és tanulságos történetek széles választékát. A fent említett gyerekcsatornák a UPC Direct összes ügyfele számára elérhetők lesznek ezen időszak alatt.

Tovább

Kódolatlan AXN sorozatmaratonba vághatnak a UPC Direct ügyfelei hétfőtől!

2019. március 10. -

A kijelölt túlélő, SWAT - Különleges egység 2. és MacGyver 3. évad – többek között ezekkel az országos sorozatpremierekkel várja nézőit az AXN március 11. és 24. között. A csatorna műsora a UPC Direct ügyfelei számára, függetlenül attól, hogy mely csomagra fizettek elő, elérhető lesz ebben az időszakban.

Tovább

Egész hónapos kódolatlan időszak és új TV premierek jönnek a UPC Directnél

2018. október 31. -

Egy hónap, három csatorna, nagysikerű filmek és országos TV premierek. A UPC Direct november elsejétől egészen decemberig kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. Ezúttal az AXN, a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornái lesznek elérhetőek díjmentesen, hogy a UPC Direct ügyfelei könnyed tévés szórakozással tölthessék az ősz utolsó hónapját.

Tovább